AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vinnige Frenkie: ‘Mensen geloven het zonder het gezien te hebben’

Frenkie de Jong is het niet altijd eens met de kritiek die hij en zijn ploeg krijgen vanuit de media. De kranten in Spanje kijken kritisch naar De Jong, die dat zelf niet altijd terecht vindt.

“Ik weet niet of ik in topvorm ben, want je kunt altijd verbeteren. Als mensen me bekritiseren, kan me dat niet schelen”, zegt De Jong op een persconferentie. “Het probleem is dat als een journalist me bekritiseert, het maakt niet uit wie, mensen het geloven zonder dat ze de wedstrijd hebben gezien. Ik vind wel dat ik nog meer kan geven.”

Onder Xavi loopt het voorspoedig bij Barcelona, al is het op bestuurlijk vlak onrustig geweest en zijn er de nodige trainerswisselingen doorgevoerd. “Het is nooit een goed teken dat er in drie jaar vier trainers (Setién, Valverde, Koeman, Xavi, red.) zijn. Ik voelde me bij allemaal allemaal op mijn gemak. Als je niet goed speelt, ligt dat niet aan de trainers, vind ik”, zegt De Jong.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.