AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat Ryan Gravenberch deze zomer verkopen’

Wil Ajax het volle pond vangen voor Ryan Gravenberch dat zullen ze hem deze zomer van de hand moeten doen. Zijn contract loopt namelijk in de zomer van medio 2023 af en de gesprekken om te verlengen verlopen zeer stroef.

De middenvelder zelf weet wel wat hij wil; hij wil namelijk naar Bayern München. Dat claimt de Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano. Onlangs sprak Bayern-directeur Oliver Kahn al met zaakwaarnemer Mino Raiola in Monaco, onder meer over Gravenberch.

Probleem is wel dat Bayern vooralsnog niet aan de vraagprijs van Ajax (dertig miljoen euro) wil voldoen, dus daar zal door een van de (of beide) partijen nog water bij de wijn gedaan moeten worden.

Onlangs zei Gravenberch zelf nog op een toekomstvraag: “Mijn zaakwaarnemer is daarmee bezig en ik focus me op het voetballen. That’s it, gewoon. Ik heb daar een belangrijke stem in en voer ook gesprekken met mijn ouders en mijn zaakwaarnemer, maar de inhoud houd ik lekker voor mezelf. Dat is beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.