AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax blijft arrogant, dus het kampioenschap zal spannend blijven’

De strijd om het kampioenschap zal tot de laatste dag spannend blijven. Dit is de mening van voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos. Hij is lovend over PSV maar kritisch op Ajax.

“We hebben PSV de afgelopen tijd wel eens zien harken, maar zondag speelden ze echt een geweldige eerste helft”, laat de analist weten aan het Eindhovens Dagblad. “Ze speelden alles naar de goede kleur, er waren verrassende combinaties en veel kansen. Ik wist na de eerste helft niet eens welke kleur shirt Drommel aan had. Ze hebben Heracles naar adem laten snakken.”

De komende twee speelrondes kunnen cruciaal zijn, denkt de trainer van weleer. PSV gaat komende zondag op bezoek bij Utrecht, terwijl Ajax een week later de Klassieker speelt. “FC Utrecht – PSV is normaal gesproken een 2’tje”, aldus De Mos. “PSV speelt daar altijd heel goed. In deze vorm moet Utrecht te kloppen zijn, maar de rustperiode is wel kort na de Conference League-return tegen FC Kopenhagen.”

Ajax kroop gisteren tegen RKC Waalwijk (3-2) door het oog van de naald. “Ajax blijft arrogant, dus het zal tot de laatste dag spannend blijven. Ajax zit nu in een heel moeilijke periode. Wie zegt mij dat dat zomaar gaat veranderen? In het voetbal moet je er elke wedstrijd staan. Ik zie en voel dat PSV die honger heeft”, besluit De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.