AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik hoop dat Marc Overmars groots terugkomt, want dat verdient hij echt’

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic blijft Marc Overmars steuenen. Hij weet dat het inmiddels weer wat beter met hem gaat. Ongeveer een maand geleden vertrok hij bij Ajax nadat hij zich had bezig gehouden met grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie.

“Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn”, legt Tadic uit aan de NOS. “Voor Ajax spelen is altijd een droom voor me geweest en door hem is die droom uitgekomen. Daarom zal hij altijd speciaal voor me zijn.”

De 33-jarige Serviër weigert Overmars te veroordelen, na diens grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke medewerkers van Ajax. “Natuurlijk zit dat je niet lekker. Maar ik heb niets te zeggen, niets bijzonders. Ik weet niet wat er gebeurd is. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet… Ik wil niemand veroordelen. Ik wil daar niets over zeggen, omdat ik niet weet wat er gebeurd is. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend.”

“Iedereen maakt fouten. Het is niet aan ons anderen te veroordelen”, benadrukt de aanvaller, die af en toe contact heeft met Overmars. “Het gaat nu beter met hem. Hij heeft het even moeilijk gehad. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt. Hij heeft ongelooflijk veel gedaan voor de club en voor iedereen. Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.