AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Paris SG slaat terug naar vinnige Zlatan Ibrahimovic’

Leonardo de sportief directeur van het Franse Paris-Saint-Germain is niet blij met de manier waarop Zlatan Ibrahimovic over de club praat. Tussen 2012 en 2016 speelde de nu veertigjarige Ibrahimovic 180 wedstrijden voor PSG, waarin hij 156 keer scoorde en 61 assists leverde. Toch is inmiddels niet erg populair meer bij de club uit de Franse hoofdstad. Zo heeft hij zijn oude club onder meer een gebrek aan discipline verweten.

“Ik wil daar niet eens op reageren”, aldus Leonardo, die dat vervolgens toch deed. “Welk gebrek aan discipline? Er is een reden waarom iedere speler die PSG verlaat niet kan stoppen over ons te praten. Iedereen wil hier spelen”, liet hij optekenen door L’Équipe.

“Zlatan heeft al meerdere keren geprobeerd om terug te keren. Ik wacht nog steeds op een interview waarin hij PSG bedankt voor alles wat de club voor hem gedaan heeft.” Hij wees erop dat de club altijd grote zal blijven dan het individu. “PSG bestond voor hem en zal na hem bestaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.