AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘David Neres keert niet meer terug bij Shakthar’

De kans is aanwezig dat David Neres het Oekrainse Shakthar Donetsk alweer zal gaan verlaten. Er is namelijk de nodige belangstelling voor hem uit zijn thuisland Brazilie. Hij speelt pas twee maanden voor Shakthar, dat hem voor twaalf miljoen euro overnam van Ajax.

Door de uitgebroken oorlog in Oekraïne is de vandaag 25 jaar geworden Zuid-Amerika het land ontvlucht. Mogelijk keert hij er niet meer terug.

Geïnteresseerde clubs moeten twaalf miljoen neerleggen om het contract tot januari 2027 van Neres bij Shakhatar, af te kopen. Jornal O Dia weet dat Flamengo en São Paulo de rechtsbuiten graag willen halen. De clubs kunnen echter niet voldoen aan de vraagprijs, waardoor een huurdeal uitkomst kan bieden. Neres speelde bij Shakhtar nog geen officieel duel.

In Donetsk, waar Rusland al grote invloeden heeft, ziet Shakhtar vermoedelijk nog meer spelers vertrekken. Zo zou Flamengo ook hengelen naar verdediger Marlon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.