AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vriendin Neres haalt uit naar Ajax: ‘Zeiden dat het niet hun probleem was’

Kira Winona de vriendin van David Neres heeft op Instagram uitgehaald naar Ajax. Neres zat onlangs vast in een hotel in Kiev toen de oorlog daar uitbrak. Zijn vriendin vroeg Ajax om hulp maar kreeg nul op haar rekest.

Op een persconferentie stelde Erik ten Hag, de trainer van Ajax, dat de club in contact stond met Neres en dat ze de situatie rond de vleugelaanvaller nauwlettend in de gaten hielden. Winona reageert als door een adder gebeten. ‘Wat een bullshit-verhaal’, zegt ze in een Instagram Story. ‘Ajax gaf helemaal niks om David!’

De vriendin van Neres stelt dat de verwachtingen die ze had van de voormalig werkgever van haar man, niet bepaald zijn uitgekomen. ‘Ze vroegen nooit hoe het met hem ging! We vroegen of ze konden helpen en ze zeiden me dat het niet hun probleem was. Dat is hoe Ajax omgaat met hun voormalige spelers, die een paar weken geleden nog voor ze uitkwamen. Schande!’

De situatie van de Braziliaan is bekend: Ajax verkocht hem in januari aan Shakhtar Donetsk, maar Neres moest vanwege de oorlog in Oekraïne vluchten. Onlangs lukte het hem om bij Roemenië de grens over te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.