AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil stunten met komst van transfervrije Luis Suarez (35)’

Luis Suarez (35) heeft een aflopend contract bij Atletico Madrid en het is nog niet zeker waar zijn toekomst ligt. Hij zou dus zomaar transfervrij kunnen gaan vertrekken.

Volgens de Italiaanse journalist Matteo Moretto, die onder meer schrijft voor het Calciomercato in zijn thuisland en het Spaanse Fichajes heeft Atlético Madrid nog geen duidelijkheid gegeven aan Suárez en zijn management, die de huidige impasse ‘bijzonder betreuren’. Daardoor is de routinier aan het kijken naar een vertrek en zet hij zijn toekomstige opties op een rijtje.

Volgens de journalist is er veel belangstelling voor Suárez, waaronder van Ajax. De Amsterdammers zouden reeds hebben geïnformeerd, maar zijn zeker niet de enige geïnteresseerden. Ook Inter Miami (MLS), Sevilla (La Liga), Aston Villa (Premier League) en het Braziliaanse Botafogo hebben naar verluidt belangstelling getoond. Een keuze is er momenteel overigens nog niet gemaakt, benadrukt Moretto. Dit seizoen staat de teller van Suárez op elf doelpunten uit 34 officiële wedstrijden verdeeld over alle competities.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.