AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jordi Cruijff heeft nieuws voor Ajax’

Ajax heeft Jordi Cruijff gepolst om de nieuwe technisch directeur te worden. Hier maakt de Spaanse krant Marca melding van. Cruijff zelf wil eerst duidelijkheid hebben van FC Barcelona. De verbintenis van Cruijff loopt komende zomer af.

Ajax kan hem dus gratis overnemen van de Catalaanse topclub, maar op dit moment zitten de Amsterdammers in de wachtkamer. De zoon van wijlen Johan Cruijff wil eerst weten wat Barcelona met hem van plan is richting de toekomst.

President Joan Laporta is zeer gecharmeerd van de kennis en kunde van Cruijff. Om die reden zal Barcelona hem een nieuw voorstel doen, maar de komende tijd moet blijken of beide partijen het eens kunnen worden. Pas bij een ‘nee’ lijkt Ajax aan de beurt te zijn.

Wel zou Cruijff gecharmeerd zijn van het idee om Ajax te leiden. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het verleden van zijn vader, die zelfs de naamgever van het stadion is. Het is daarom een serieuze optie voor de directeur, die ook een verleden heeft als speler en trainer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.