AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

David Moyes blij met Ajax-vorm van Sebastien Haller

David Moyes zijn vorige coach bij het Engelse West Ham United is blij voor Sebastien Haller. De spits presteert uitstekend bij Ajax en is zelf topscorer van de Champions League. En dat terwijl het bij West Ham niet erg wilde vlotten.

Dat lag volgens Moyes echter niet aan de lange aanvaller. “Ik heb altijd geloofd dat hij de kwaliteiten had om doelpunten te maken en dat bewijst hij nu”, klinkt het tijdens een persconferentie. “Sébastien is een goede jongen en we wensen hem het beste.”

West Ham kon niet anders dan Haller laten gaan. “Hij had een geweldige kans. Ajax speelde in de Champions League en het ging hier niet altijd even geweldig voor hem. Wij krijgen een goed bedrag voor hem en het was een transfer die ons op dat moment goed uitkwam, dus ging hij elders verder.”

In het Amsterdamse shirt rijgt Haller de doelpunten aan elkaar. Na zijn goal tegen Benfica in de Champions League staat de teller in die competitie op elf in zeven wedstrijden en de Ivoriaan is ook in de Eredivisie op schot met zestien doelpunten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.