AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BIZAR: Ajax is in één klap twee keepers kwijt, Onana maakt opwachting

Zowel Remko Pasveer als Jay Gorter zullen niet inzetbaar zijn morgen als Ajax tegen Go Ahead Eagles speelt. Het ligt dan ook voor de hand dat Andre Onana zijn opwachting onder de lat zal gaan maken bij de Amsterdammers. Zowel Pasveer en Gorter raakte geblesseerd tijdens de warming-up voor de wedstrijd tegen Benfica.

Pasveer vertelt op de clubwebsite: “Het was de laatste bal van de warming-up. Met dat soort schoten zetten de spelers en ik elkaar nog even op scherp. Die bal kwam niet goed op mijn vinger, dat gebeurt wel vaker. Dan is het een kwestie van tape erom en door.”

“Pas na de wedstrijd en ‘s avonds laat in het hotel nam de pijn toe en mijn vinger was ook een stuk dikker geworden. Ik baal er enorm van want we zitten in een goede reeks en spelen veel wedstrijden achter elkaar die allemaal belangrijk zijn”, aldus Pasveer.

Gorter raakte dus in dezelfde warming-up óók geblesseerd en Maarten Stekelenburg revalideert nog van zijn heupoperatie (oktober jongstleden). Ajax meldt tot slot: “Beide doelmannen zijn voorlopig niet inzetbaar. Na het weekend wordt er meer duidelijkheid verwacht over de ernst van de blessures.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.