AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Quinten Timber moet Edson Alvarez opvolgen bij Ajax’

Volgens clubwatcher Mike Verweij is Quinten Timber de ideale kandidaat om Edson Alvarez op te volgen bij Ajax mocht hij vertrekken. Volgens hem zouden de Amsterdammers er goed aan doen om hem terug te halen.

“Er is nog een heel interessante”, opent Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Als Álvarez ooit vertrekt, hij stond in de belangstelling van flink wat clubs, dan moet Ajax Quinten Timber kopen. Terugkopen, tuurlijk. Daar gaat Ajax sterker van worden.”

Verweij benadrukt dat het vooralsnog ‘geen thema is’. “Nee, daar zijn nog geen gesprekken over. Bij Ajax ligt nu even alles stil omdat Overmars weg is. (…) Maar ik denk dat Ajax wel rekening moet houden met een vertrek van Álvarez. Zeker als daar een goede prijs voor komt.”

De clubwatcher wijst naar de halfjaarcijfers van Ajax. “Dit gaat geen super florissant jaar worden voor Ajax. Als je Álvarez goed kunt verkopen en Timber goedkoper terug kunt halen, dan ga je er én sterker van worden én doe je goede zaken voor de clubkas.”

Timber is de tweelingbroer van verdediger Jurriën Timber, die dit seizoen vaak uitblinkt bij Ajax. De middenvelder vertrok afgelopen zomer daarentegen naar FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.