AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Michael Owen: ‘Erik ten Hag zou perfect zijn voor Manchester United’

In de ogen van Michael Owen is Ajax-trainer Erik ten Hag de perfecte kandidaat om de nieuwe manager te worden van Manchester United. Hij zegt: “Hij zou fantastisch zijn voor United”.

Zo reageerde Owen op BT Sport op de suggestie die op social media werd gedaan over Ten Hag als nieuwe coach van Manchester United. “Ik denk dat Manchester United iemand nodig heeft die een duidelijke een structuur biedt. Een duidelijke manier hoe hij wil gaan spelen, wat de omstandigheden ook zijn”, zei de oud-aanvaller op de Engelse zender.

“Ik kijk momenteel naar Manchester United en ik heb nog steeds geen idee wat het doel is dat ze willen bereiken met hun huidige spelopvatting. Elke keer als ik naar ze kijk, krab ik mezelf achter de oren en vraag ik me af wat ze aan het doen zijn. Er ontbreekt gewoon iets momenteel bij Manchester United”, analyseert Owen, die daarmee de komst van Ajax-coach Ten Hag toejuicht.

Volgens Owen zou het goed zijn als er écht iets verandert bij de Premier League-club. “Manchester United heeft zoveel geweldige managers gehad en laten we eerlijk zijn: sinds Sir Alex Ferguson heeft geen van hen het écht goed gedaan. Ja, ze hebben de League Cup en de Europa League gewonnen, dat soort dingen. Maar geen van hen heeft het écht gemaakt”, vindt Owen, die benadrukt dat met David Moyes, Louis van Gaal en José Mourinho tot dusver vaak wel een grote naam werd binnengehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.