AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Of ik bang ben voor Zlatan? ‘Welnee, ik vreet hem op’

Denso Kasius maakte in de winter de overstap van FC Volendam naar het Italiaanse Bologna en heeft het daar uitstekend naar zijn zin. Hij speelt bij zijn nieuwe club samen met Marko Arnautovic.

“Hij is echt een lolbroek, maar kan ook doodserieus zijn”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Hij heeft de halve wereld al gezien en die ervaring deelt hij graag. Op de trainingen is het echt een beest en naast het veld hangt hij soms de clown uit. Er worden steeds grapjes gemaakt dat hij onderbroeken van de club steelt. Laatst hadden een paar ploeggenoten heel zijn kluisje bedekt met onderbroeken, iedereen lag in een deuk”, blikt Kasius terug.

De talentvolle rechtsback kijkt uit naar de komende maanden in de Serie A. “We spelen nog uit tegen AC Milaan. Ik heb gehoord dat San Siro nog indrukwekkender is dan Stadio Olimpico”, vervolgt hij enthousiast. “En wat te denken van Zlatan Ibrahimovic? Als je op die leeftijd nog zo’n niveau kan aantikken ben je in mijn ogen gewoon een legende. Of ik al bang ben om oog-in-oog met hem te staan? Welnee, ik vreet hem op”, besluit Kasius vastberaden.

One thought on “Of ik bang ben voor Zlatan? ‘Welnee, ik vreet hem op’

  1. Hans- Velde van der says:

    Sprookjes bestaan!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.