AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag passeert Gravenberch vanavond tegen Benfica’

Ajax-trainer Erik ten Hag ziet geen reden om zijn opstelling vanavond te wijzigingen voor het duel tegen Benfica. Dit zou betekenen dat Ryan Gravenberch op de bank zal plaatsnemen. Dit vermoedt het Algemeen Dagblad.

De negentienjarige Oranje-international verloor zijn basisplek na een coronabesmetting. Davy Klaassen kwam voor hem in de ploeg, terwijl Steven Berghuis zijn positie links op het middenveld overnam. Die twee krijgen woensdagavond ook tegen Benfica de voorkeur en vormen een middenveld met Edson Álvarez, aldus het AD. De Mexicaan en Jurriën Timber zijn de enige spelers van de Amsterdammers die op scherp staan.

Bij de Portugese topclub verschijnt Jan Vertonghen aan de aftrap. Hij vormt centraal achterin een duo met Nicolás Otamendi. De absolute blikvanger is Darwin Núñez, die dit seizoen al 23 keer scoorde in 28 officiële duels.

De vermoedelijke opstellingen
Benfica: Vlachodimos; Lazaro, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Gonçalo Ramos, Weigl, João Mário; Rafa Silva, Núñez, Éverton

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Antony, Haller, Tadic

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.