AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Tadic over vriend Overmars: ‘Zal er zijn als hij iets nodig heeft’

Marc Overmars kan ondanks het schandaal rondom zijn persoon rekenen op de steun van Dusan Tadic. Dit heeft de Servische speler aangegeven tegenover De Volkskrant.

“Ik had een geweldige relatie met Marc, zoals iedere speler”, zei Tadic, die in de zomer van 2018 door Overmars naar Amsterdam werd gehaald. “Ik waardeer de goede dingen die hij heeft gedaan voor Ajax. Natuurlijk ben ik bedroefd om wat er is gebeurd en zullen we hem missen. Het is afwachten in welke richting de club zich ontwikkelt. Gebleken is dat Ajax met de grote clubs kan meedoen, als je investeert op een goede, slimme manier.”

In de harde veroordelingen van het gedrag van Overmars ging Tadic dus niet mee. “In het leven kun je mensen nooit zomaar beoordelen. Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Ik kan alleen zeggen dat hij mijn vriend is, en dat ik er altijd voor hem zal zijn als hij iets nodig heeft. Dat heb ik hem laten weten. Hij heeft dit team gecreëerd. Hij heeft zichzelf al veroordeeld. En alle mensen maken fouten.”

Afgelopen weekend sprak ook Erik ten Hag nog uit Overmars niet te laten vallen. “Ik heb nog steeds veel contact met hem. We appen af en toe en spreken met elkaar. Ja kan niet ineens zo’n band doorsnijden. Persoonlijk sowieso niet, maar ook functioneel niet. Hij is betrokken bij dit team en de regisseur van dit team”, verklaarde hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.