AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax aast op samba-aanvaller van 40 miljoen euro’

Ajax heeft een nieuwe spits op het oog. Het gaat om de 17-jarige Nathan Fernandes die speelt voor het Braziliaanse Gremio. Hier maakt de Turkse journalist Ekrem Konur melding van. Hij werkt voor het medium Fichajes.net.

De afkoopsom in het contract van de spits bedraagt veertig miljoen euro, maar logischerwijs gaat Ajax dat niet betalen en Gremio zal ook wel voor een lagere som mee willen werken.

Afgelopen januari meldde transfergoeroe Fabrizio Romano al dat ‘Ajax bezig was met een Braziliaanse spits, maar dat die onhaalbaar bleek en daarom later alsnog Brian Brobbey kwam’. Mogelijk ging het toen al over Nathan Fernandes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.