AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van der Meyde: ‘Wat een kansloos figuur hè, die Marc’

Binnenkort verschijnt het tweede boek van Andy van der Meyde in de schappen. Tijdens zijn loopbaan verbraste hij vele miljoenen die hem langs clubs als Ajax, Inter en Everton bracht.

“Veel heb ik gewoon helemaal zelf verkloot”, vertelt de voormalig aanvaller aan het Algemeen Dagblad. Dat hij in de belangstelling stond van veel vrouwen, erkent hij. “Ga maar na. Ik was knap. Ik was hartstikke rijk. En ik had ook nog eens een enorm grote lul”, vertelt hij proestend van het lachen.

Van der Meijde reageert op het afscheid van Marc Overmars als directeur voetbalzaken bij Ajax. “Wat een kansloos figuur hè, die Marc”, zegt hij. “Maar toch denk je inmiddels als man af en toe wel: kan ik nog gewoon zeggen wat ik denk, of word ik dan gelijk aangeklaagd?”, besluit hij tegenover de ochtendkrant.

One thought on “Van der Meyde: ‘Wat een kansloos figuur hè, die Marc’

  1. Hans- Velde van der says:

    Net wat ie zegt een grote “lul”.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.