AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag: ‘Ik mis Marc Overmars élke dag’

Ajax-trainer Erik ten Hag zegt Marc Overmars nog elke dag te missen bij de club. Laatstgenoemde vertrok twee weken geleden omdat hij zich schuldig maakte aan grensoverschrijdend gedrag.

De Tukker wordt geciteerd door Voetbal International: “We kunnen het aan, met de technische staf, het management en de directie. Ik mis hem wel. Als persoon mis ik hem elke dag, maar ook functioneel. Daar moeten we mee omgaan.”

Ten Hag onderhoudt nog altijd een goede relatie met Overmars, die band wil hij niet verbreken… “Ik heb nog veel contact met hem. We appen en af en toe spreken we elkaar. Je kan niet in één keer zo’n band doorsnijden. Persoonlijk sowieso niet, maar ook functioneel niet. Hij is betrokken, hij is de regisseur van dit team.”

Volgens de coach komt Ajax niet voor een probleem te staan zonder ‘technische baas’: “We weten al veel langer welke richting we met alle spelers op willen. Dat hebben we samen bepaald. De zaken die in gang zijn gezet, daar wordt een vervolg aan gegeven.” Wat buiten kijf staat, is dat Overmars de onderhandelingen nu niet kan voeren. Betekent dat meteen dat de telefoon van Ten Hag roodgloeiend staat? De Tukker knipoogt: “Op dit moment hebben de zaakwaarnemers weinig te klagen denk ik, want ik heb ze nog niet gehoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.