AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

’57-jarige Portugees volgt Overmars op bij Ajax’

Één van de namen die wordt genoemd als opvolger van Marc Overmars is de 57-jarige Portugees Luis Campos. En journalist Hugo Borst begrijpt dit wel.

Henk Spaan opperde in Het Parool onlangs al de naam van Campos, die uitstekend werk heeft verricht als td bij achtereenvolgend AS Monaco en Lille. Bij eerstgenoemde was hij bijvoorbeeld de ontdekker én verkoper van Kylian Mbappé.

“Mijn optie, de derde, zou zijn het aantrekken van de hier al vaker geroemde technisch directeur Luis Campos, een 57-jarige Portugees. Zijn laatste wapenfeit was het aantrekken voor Lille van de transfervrije Rafael Leão, die hij een jaar later voor dertig miljoen verkocht aan AC Milan”, schreef Spaan in de krant.

“De hamvraag is natuurlijk of een man met zo’n staat van dienst voor Ajax zou willen werken. Het antwoord is ja, weet ik uit de eerste hand.” En in de studio bij ESPN reageert Borst vandaag door te claimen: “Ik heb begrepen dat Campos wel zou willen.” Een andere optie is volgens Borst oud Ajax-linksback Maxwell, die technisch directeur bij PSG is geweest. “Misschien is dat iemand die de functie van Overmars over kan nemen.”

One thought on “’57-jarige Portugees volgt Overmars op bij Ajax’

 1. Ik vind het een moeilijke keus.
  Maxwell bekend als speler bij
  Ajax,de heer Campos heeft een goede staat van dienst,en goed
  bekend met het aantrekken van
  spelers. Ik kies toch voor de heer
  Campos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.