AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer appte Overmars: ‘Je hebt er een zooitje van gemaakt’

Ronald de Boer heeft nadat het nieuws naar buiten kwam omtrend Marc Overmars hem een appje gestuurd. Hier kreeg hij ook een reactie op. Tijdens Rondo op Ziggo Sport vertelde De Boer dat hij Overmars wat kwalijk neemt en dat hij dat ook gezegd heeft.

“Als je de beslissing neemt om op te stappen, betekent dat dat je er een zooitje van gemaakt hebt”, klinkt het uit de mond van de voormalig Ajax-voetballer. “Dat heb ik hem ook gestuurd.”

De Boer liet weten dat Overmars hem een kort antwoord terugstuurde. “Ik appte ‘Marc, je hebt er een zooitje van gemaakt. Ik hoop dat je hieruit komt, maar dit is vreselijk’. Hij stuurde me een hartje terug.”

Ruim een week geleden werd bekend dat de directeur voetbalzaken vertrok bij Ajax vanwege het herhaaldelijk sturen van grensoverschrijdende berichten aan verschillende vrouwelijke collega’s. Edwin van der Sar, de algemeen directeur van de Amsterdammers, liet zondag weten daar al wat langer van op de hoogte te zijn geweest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.