AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Aangifte tegen Ajax-speler vanwege verkrachting’

Er zal naar verluidt binnenkort aangifte worden gedaan tegen Donny Warmerdam. Hier maakt het programma ‘Roddelpraat’ melding van. Warmerdam speelt in het team van Jong Ajax.

“Een meisje heeft tegen mij gezegd dat ze een half jaar geleden op een feestje is verkracht door hem”, aldus Dennis Schouten. “Ze heeft vandaag melding gedaan bij de politie en heeft ook een afspraak gemaakt om daadwerkelijk een aangifte te gaan doen.”

Schouten legt uit wat er gebeurd zou zijn. “Zij was een half jaar geleden op een feestje in Voorhout waar hij ook was. Zij vond hem een leuke jongen en ze hadden ook gezoend. Op een gegeven moment trok hij haar naar boven en wilde hij meer dan zoenen”, zo geeft hij aan. “Zij heeft duidelijk gezegd dat zij dat niet wilde, maar toch trok hij haar broek kapot en de daad verricht. Ik heb ook foto’s gezien van die kapotte broek. Na ongeveer drie minuten lukte het haar om het te ontglippen en is ze huilend van dat feestje vertrokken.”

Het is nu zaak aan de politie om te onderzoeken of het echt gebeurd is. “Maar wat ik heb gezien op haar telefoon aan foto’s en berichten van meerdere mensen heeft het een goede kans van slagen dat het waar is en die jongen dus wordt vervolgd”, zegt hij daarover. “Met wat mitsen en maren en wat afspraken mocht ik dit van haar ook brengen hier. Zij vindt het nu fijn dat ze een bepaalde erkenning krijgt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.