AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jordy Zuidam genoemd als opvolger van Overmars bij Ajax’

Nu Marc Overmars is vertrokken bij Ajax moeten de Amsterdammers opzoek naar een vervanger voor. En één van de namen die wordt genoemd is die van Jordy Zuidam. Momenteel is hij als TD werkzaam bij FC Utrecht.

Trainer Erik Ten Hag heeft na dit seizoen nog een contract voor één jaar bij Ajax. In december sloot hij een langer verblijf in Amsterdam niet uit. Het Parool erkent dat voormalig directeur voetbalzaken Overmars belangrijk voor hem was, maar benadrukt ook dat de band met zijn selectie, de stafleden en de rest van de organisatie goed is. Daarnaast presteert Ajax onder zijn leiding opnieuw uitstekend.

De krant acht het dan ook belangrijk voor Ajax om de hoofdtrainer te behouden. Het aanstellen van een directeur voetbalzaken die met hem kan lezen en schrijven zou Ten Hag over de streep kunnen trekken. ‘Intern is de naam Jordy Zuidam in dat verband al eens gevallen’, weet Het Parool, dat Zuidam ‘op dit moment één van de betere voetbalbazen in de Eredivisie’ noemt.

Ten Hag werkte bij FC Utrecht twee jaar samen met Zuidam, die onder diens leiding het vak van technisch directeur in de vingers kreeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.