AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet in op 90 miljoen euro voor Antony’

Antony timmert bij Ajax lekker aan de weg. De Braziliaanse vleugelflitser is international geworden en scoorde onlangs nog een doelpunt voor de ‘goddelijke kanaries’. Ook in Amsterdam maakt hij wekelijks indruk met zijn kwaliteiten. De kans is dan ook realistisch dat hij deze zomer vertrekt en dan tegen een gigantisch prijskaartje.

Hij staat er goed op internationaal, zo weet clubwatcher Mike Verweij. “Na de Olympische Spelen was Bayern München al heel serieus, maar Bayern is eigenlijk wel een beetje afgehaakt”, zo stelt hij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “De speler die ze daar hebben, Coman, heeft gewoon bijgetekend.”

Verweij vervolgt: “Bayern München zal niet meer geïnteresseerd zijn, maar die waren bereid om dertig miljoen euro te betalen. Daar zal Ajax allang geen genoegen meer mee neemt.” Mogelijk is zelfs een verdubbeling niet voldoende. “Overmars denkt misschien wel aan meer dan het dubbele.”

Valentijn Driessen sluit een overstap naar Frankrijk niet uit. “Bij Paris Saint-Germain is echt een enorme Braziliaanse enclave. Met Marquinhos en Neymar kan dat best weleens een kandidaat zijn voor Antony.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.