AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag: ‘In de zomer weer een poging wagen voor Bergwijn’

Erik ten Hag blijft bijzonder gecharmeerd van Steven Bergwijn. Hij sluit dan ook niet uit dat de Amsterdammers zich in de zomer weer zullen gaan melden bij Spurs. Op de persconferentie vertelt Ten Hag dat hij ‘tevreden’ is met het intact houden van de Ajax-selectie.

Toch baalt de Tukker ook van de afgeketste Bergwijn-transfer. Dat profiel had ik ontzettend graag gehad. Dat is echt gewenst, want dan hadden we nog meer opties en wapens voorin. Hoe meer wapens je hebt, hoe succesvoller je kunt worden.”

Ten Hag vertelt dat Ajax geen alternatief voor Bergwijn op het oog had. “Als er in dat profiel nog zo’n kwaliteitsspeler op onze radar was gekomen, dan hadden we daar natuurlijk naar geschakeld. Dat profiel is alleen moeilijk te vinden”, is de trainer duidelijk.

Gaat Ajax in de zomerse transferwindow een nieuwe poging wagen. “Het hoeft zeker niet van de baan te zijn, maar met deze selectie gaan we het nu doen”, antwoordt Ten Hag. “Als we naar een nieuwe transferwindow gaan, blijf ik geïnteresseerd in een dergelijk profiel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.