AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Carel Eiting verruilt Genk voor Huddersfield Town

Carel Eiting heeft een contract getekend bij Huddersfield Town. Hij komt transfervrij over van KRC Genk. Hij speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Huddersfield Town. Die club wilde hem graag behouden, maar in de zomer van vorig jaar verruilde hij Ajax voor het Belgische Genk. Mede vanwege het ontslag van landgenoot John van den Brom werd die samenwerking geen succes.

Om die reden besloot Eiting aan te sturen op een rentree in Engeland. Maandagavond hebben de betrokken clubs bevestigd dat de middenvelder opnieuw gaat spelen voor de club uit het Championship. “Zijn contract werd in onderling overleg beëindigd. Veel succes Carel!”, zo laat Genk weten.

Eiting heeft in het verleden veelvuldig met blessures geworsteld. Mede daarom verdween zijn perspectief eerder al bij Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.