AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Christian Eriksen tekent bij Brentford

Christian Eriksen heeft zijn transfer te pakken. De spelmaker keert terug in de Premier League en heeft getekend bij Brentford. Eriksen moest noodgedwongen vertrekken bij Internazionale, omdat hij in Italië niet mocht voetballen met een ingebouwde defibrillator.

Nadat hij zijn conditie op peil hield bij het Zwitserse FC Chiasso en bij Ajax, gaat hij nu weer wedstrijden spelen. Bij The Bees heeft hij tot het einde van het seizoen getekend: of er inderdaad een optie tot contractverlenging in de deal is opgenomen, waarover Engelse media spraken, laat de club in het midden. Eriksen gaat samenwerken met landgenoot Thomas Frank en wordt de achtste Deen in de selectie.

Manager Frank kent Eriksen nog uit zijn tijd als trainer van vertegenwoordigende jeugdelftallen in Denemarken. “Hij was toen zestien en sindsdien is er een hoop gebeurd. Christian is vervolgens uitgegroeid tot één van de beste middenvelders in de Premier League, heeft overal prijzen gepakt én werd de ster van het Deense nationale team”, laat hij weten via de Brentford-kanalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.