AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax verlengt opnieuw een contract van talentvolle speler

Ajax heeft het contract van Youri Regeer opengebroken en verlengd tot medio 2025. Eerder deze week werd ook al het contract van Kristian Hlynson. Het huidige contract van Regeer liep deze zomer af.

“Regeer (Haarlem, 18 augustus 2003) speelde in de jeugdopleiding van Ajax sinds 2017, toen hij overkwam uit de jeugd van ADO Den Haag. Op 15 december 2021 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de TOTO KNVB Beker-wedstrijd Ajax – BVV Barendrecht: 4-0. De jeugdinternational kwam tot nu toe twee keer in actie voor de hoofdmacht en scoorde één keer”, schrijft Ajax over hem.

“Regeer is tevens een van de aanvoerders van Jong Ajax. Hij maakte op 21 februari 2020 zijn debuut tijdens de wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax: 0-2. Sindsdien kwam de rechtspoot zestig keer in actie voor de beloften, en scoorde hij vijf keer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.