AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax dichtbij akkoord met Spurs over Steven Bergwijn’

De kans dat Steven Bergwijn deze transferperiode naar Ajax verkast is nog steeds een reele optie. De Amsterdammers bereiden en nieuw bod op hem voor van 22 miljoen euro. Spurs wil 25 miljoen dus met het nieuwe bod naderen de Amsterdammers de vraagprijs.

Tottenham wees eerder deze maand een bod van zestien miljoen euro van Ajax af. Bergwijn kwam niet veel later in een krankzinnige rollercoaster terecht door in een korte invalbeurt tegen Leicester City (2-3 winst) twee beslissende goals in blessuretijd te maken. Antonio Conte benadrukte vervolgens nogmaals dat Bergwijn niet mag vertrekken en zette de Oranje-international in de basis in het laatst gespeelde duel met Chelsea (2-0 verlies).

Of Bergwijn alsnog mag vertrekken uit Londen, hangt af van de beschikbaarheid van een opvolger, zo vervolgt The Athletic. Daarvoor is Luis Díaz zeer nadrukkelijk in beeld bij the Spurs, die ook al een bod neerlegden bij FC Porto. Tottenham wil inclusief bonussen 45 miljoen euro neertellen voor de 25-jarige vleugelspits, maar Porto houdt vast aan een vraagprijs van 60 miljoen euro. Luis Díaz werd begin januari door O Jogo uitgeroepen tot beste speler in de Portugese competitie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.