AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Christian Eriksen traint mee met Jong Ajax

Christian Eriksen heeft gisteren verrast door zich te melden op het trainingsveld bij Jong Ajax. De Deense spelmaker meldde zich uit eigen initiatief.

De Telegraaf bericht: “De spelers van Jong Ajax hebben vrijdag onverwacht een masterclass topvoetbal gekregen. Christian Eriksen meldde zich bij het elftal van John Heitinga, omdat hij graag weer eens in groepsverband wilde trainen. De Ajax-jongelingen vergaapten zich aan de Deen, die op De Toekomst een opvallend hoog niveau haalde.”

Eriksen werd afgelopen zomer op het EK getroffen door een hartstilstand. Op dit moment is hij clubloos, omdat Internazionale zijn contract heeft ontbonden wetende dat de middenvelder in Italië geen topsport meer mag beoefenen vanwege zijn defibrillator.

In Amsterdam trainde Eriksen dus mee bij Jong Ajax, waar hij ook Daley Blind, Davy Klaassen en Dusan Tadic ontmoette. Ook NEC’er Lasse Schöne liet zijn gezicht zien. Overigens ligt het voor de hand dat zijn toekomst in de Premier League ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.