AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frictie tussen Ajax en Martinez over transfer naar Barcelona’

Lisandro Martinez mag zich in de nadrukkelijke belangstelling heugen van FC Barcelona. Hoofdtrainer Xavi ziet hem als een ideale pion in het elftal wat hij aan het bouwen is.

De nieuwste geruchten zijn dat Barça afgelopen zomer al een huuraanbieding met optie tot koop (vanwege de financiële malaise in Camp Nou) neerlegde bij Ajax, maar dat de Amsterdammers die constructie gelijk van tafel veegden. Ook al wilde Martínez zelf wel graag naar Barça.

En volgens Tuttosport willen zowel Martínez zelf als Barça deze winter, of anders na dit seizoen, nog altijd graag een samenwerking aangaan samen. Het Argentijnse TyC Sports verwacht dat het uiteindelijk komende zomer zal moeten gaan gebeuren, omdat Ajax hem zo middenin de spannende titelrace niet wil laten gaan.

Martínez zette onlangs zijn paraaf onder een nieuwe verbintenis tot medio 2025 bij Ajax, dus de club kan een enorm miljoenenbedrag voor De Slager gaan eisen. Trainer Xavi Hernández van Barcelona zou desondanks helemaal overtuigd zijn van het ‘profiel’ van Martínez, die in zijn ogen geknipt is voor de Blaugrana.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.