AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax plant volgende bod van 24 miljoen in op Steven Bergwijn’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil zich dolgraag gaan versterken met Steven Bergwijn. De Amsterdammers hebben een eerste bod op hem gedaan van achttien miljoen euro maar Spurs wees dit direct af. Nu willen ze snel een tweede bod gaan uitbrengen van maar liefst 24 miljoen euro. Dit weet de journalist Ekrem Konur te melden.

Wordt dat geaccepteerd en vertrekt Bergwijn naar de Johan Cruijff ArenA, dan is hij meteen de duurste Ajacied aller tijden. In onze hoofdstad staat het transferrecord immers op naam van Sébastien Haller, die een jaartje geleden voor 22,5 miljoen euro van West Ham United naar Amsterdam transfereerde.

In het voetbalpraatprogramma Rondo reageerde Jan van Halst gisteren wat schertsend op de naderende transfer van Bergwijn naar Ajax. Hij zei namelijk: “Als je zonder de Afrika Cup naar Ajax kijkt, dan heb je Sébastien Haller, Antony en Dusan Tadic. Waar komt hij dan te spelen? Dan gaat hij straks wéér (zoals bij Spurs, red.) niet spelen.”

Ronald de Boer was wél positief: “Ik vind hem een goede speler. Bij Tottenham heeft hij ups en downs gehad, maar het is wel een jongen met potentie. Haller is er niet (vanwege de Afrika Cup, red.) en natuurlijk hebben ze Brian Brobbey gehaald, maar het is maar afwachten of hij het gaat leveren. Je hebt Tadic nog achter de hand als spits, maar er komen ook belangrijke weken aan. Dan heb je met Bergwijn een goede speler, die kan ook achter of in de spits spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.