AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Shakthar nadert vraagprijs met tweede bod op David Neres’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Shakthar Donetsk heeft een tweede bod gedaan op Ajax-winger David Neres. Naar verluidt gaat het om zeventien miljoen euro. Een bedrag dat de vraagprijs van twintig miljoen nadert.

Ajax heeft aangegeven ongeveer twintig miljoen euro te willen verdienen aan Neres. Het openingsbod van Shakhtar voldeed niet aan de voorwaarden, maar inmiddels zou er zeventien miljoen euro (inclusief bonussen) zijn geboden. Ook is een doorverkooppercentage van vijftien procent aangeboden.

Volgens het Braziliaanse GOAL verwacht Shakhtar op een doorbraak in de onderhandelingen. Neres is geen basisspeler meer, zijn contract loopt medio 2023 af en de clubs stonden in eerdere transferwindows ook al niet voor hem in de rij. Daar komt nog bij dat de Amsterdammers de Neres-miljoenen nodig hebben om Steven Bergwijn los te werken bij Tottenham Hotspur.

Het feit dat Ajax al tot actie is overgegaan omtrent Bergwijn, lijkt er dan ook op te wijzen dat Ajax binnen afzienbare tijd toehapt wat Neres betreft. De Braziliaanse aanvaller heeft zelf wel trek in een nieuw avontuur. Neres heeft namelijk ingezien dat zijn perspectief in Amsterdam steeds verder afneemt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.