AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vier spelers dreigen Ajax in januari te verlaten’

Het Algemeen Dagblad verwacht dat er het nodige staat te gebeuren bij Ajax deze transferperiode. Het gaat om uitgaande transfers maar ze sluiten de komst van een nieuwe aanvaller ook niet uit.

Het AD bericht: “Er zijn ook elke transferperiode spelers die zich naar de uitgang begeven. Zo mag Victor Jensen nog verhuurd worden, moet blijken hoeveel fiducie Danilo nog in een doorbraak heeft nu hij derde spits wordt en krijgen David Neres en Nicolás Tagliafico andermaal de kans om hun vertrekwens in vervulling te laten gaan.”

Trainer Erik ten Hag liet eerder weten dat hij niet op uitgaande transfers rekent. Daarover schrijft het medium: “Die gaan er – al dan niet in verhuur – waarschijnlijk wel komen. Net zoals niet uitgesloten is dat Ajax nog een aanvaller aan de selectie zal toevoegen.”

Ajax mist binnenkort een aantal spelers door de Afrika Cup. Noussair Mazraoui blijft daarentegen in Amsterdam. “Dat komt Ajax niet slecht uit. Mazraoui was in bloedvorm tot hij begin december een spierblessure opliep. In Portugal (tijdens het trainingskamp van Ajax, red.) kan hij weer warmdraaien.”

Mohammed Kudus is nog een vraagteken. Het is mogelijk dat hij zich aansluit bij Ajax, maar ook een Afrika Cup-deelname met Ghana is mogelijk. André Onana (Kameroen) en Sébastien Haller (Ivoorkust) zullen sowieso afreizen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.