‘Ajax vanavond met vier wijzigingen tegen Besiktas’

Vanavond om 18.45 uur speelt Ajax in de Champions League een uitwedstrijd tegen het Turkse Besiktas. En de verwachting is dat trainer Erik ten Hag zijn opstelling op een aantal plekken zal wijzigen. Dit weet het AD te melden.

Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, Davy Klaassen en David Neres krijgen volgens het AD een basisplaats tegen Besiktas. Dat gaat vermoedelijk ten koste van Jurriën Timber, Daley Blind, Edson Álvarez en Antony. Álvarez is door een schorsing sowieso niet inzetbaar.

Ten Hag maakte op de persconferentie in Istanbul al duidelijk dat hij mogelijk voor andere namen gaat kiezen. “De selectie die er woensdagavond staat, moet zich bewijzen. Die stappen moeten wij gaan zetten, willen we succesvol zijn dit jaar”, zei hij. “Ik houd rekening met jongens die wat klachten hebben, maar ook met de ontwikkeling van de ploeg.”

De verwachte basisplaats van Tagliafico is het meest opvallend: de Argentijn moet zich tevreden stellen met een rol in de marge en kwam dit seizoen al in elf wedstrijden helemaal niet in actie. Neres moet de vervanger worden van Antony, die veel indruk heeft gemaakt in de Champions League.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Berghuis; Neres, Haller, Tadic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.