Erik ten Hag spreekt van ‘belediging’ voor Borussia Dortmund

In aanloop naar het treffen tussen Ajax en Borussia Dortmund van vanavond gaat het veelal om het meespelen van Erling Haaland bij de bezoekers. Trainer Erik ten Hag van de Amsterdammers vindt dat een belediging voor de andere spelers van de Bundesliga-topclub.

Het is namelijk zéker niet zo dat die er helemaal niets van kunnen… “We spelen niet tegen Haaland, maar we spelen tegen Borussia Dortmund”, wordt de Ajax-trainer geciteerd door De Telegraaf. “Het is een belediging voor de tien andere spelers van Dortmund hoe jullie over Haaland spreken.”

Ten Hag vervolgt zijn klaagzang: “Borussia heeft een heel brede selectie en kan keuzes maken om een uitstekend team te formeren. Hun spel kan me enorm bekoren. Net als de spelers die daar rondlopen, de vaardigheid en creativiteit die ze hebben en de speelstijl.” Het wordt een avondje smullen: “Ik verwacht twee aanvallende ploegen, in een kolkende ArenA, want ik denk dat de fans er helemaal klaar voor zijn. We gaan begin november iets beleven in Duitsland, maar ik denk dat Dortmund hier ook iets gaat beleven. Ik hoop dat het met de fans een goede wisselwerking wordt, die ons tot grote hoogte laat stijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.