‘Dortmund is favoriet, maar niemand die graag tegen Ajax wilt spelen’

Vanavond speelt Ajax in de Champions League tegen Borussia Dortmund. En trainer Erik ten Hag vindt dat de Duitsers de favoriet zijn om deze pot te winnen, maar denkt dat de bezoekers er andersom ook zo over denken.

Ajax en Dortmund hebben na twee wedstrijden in het miljardenbal allebei zes punten vergaard en dus is de onderlinge ontmoeting in de Johan Cruijff Arena een belangrijke. “Dortmund is natuurlijk de favoriet in de groep, maar ik denk ook dat niemand graag tegen Ajax wil spelen”, reageert Ten Hag in gesprek met RTL. “Dat vertrouwen moet je wel hebben.”

De oefenmeester verwacht een sterke tegenstander en wil zich niet alleen op Erling Haaland richten. De Noorse spits is hersteld van een blessure en zal spelen. “Maar we spelen niet tegen hem, maar tegen Dortmund en die hebben een speler die Haaland heet. We moeten het hele team verdedigen. We zijn overal op voorbereid, maar gaan vooral van onszelf uit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.