AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Geen enkele club speelt graag tegen Ajax’

Dinsdag speelt Ajax in de Champions League in eigen huis tegen Borussia Dortmund. Trainer Erik ten Hag hoopt op een sterk optreden van zijn team.

Ten Hag bombardeerde Borussia Dortmund opnieuw tot favoriet. “Wij moeten als Nederlandse club onze positie kennen. Maar ik denk dat geen enkele club graag tegen Ajax speelt”, zo vertelde hij op de persconferentie. “Je voelt de waardering en de erkenning die Ajax historisch heeft afgedwongen, maar zeker ook de laatste jaren.”

dark horse waar ploegen respect voor hebben, al zullen er altijd bepaalde ploegen zijn die favoriet zijn tegen Ajax”, aldus Ten Hag. “Ik las ook wat mooie quotes van Peter Bosz. Hij werkt nu in het buitenland en ervaart dan hoe Ajax bekeken wordt.”

Ten Hag gaf de waarde van Edson Álvarez toe. Of de Mexicaan dinsdag weer speelt? “Dat denk ik wel”, zo reageerde hij met een glimlach. De keuze lijkt vooral te gaan tussen Davy Klaassen en Steven Berghuis voor de nummer 10-positie. “Ik kan daar vrij klinisch naar kijken. Ik moet de beste keuze voor het team maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.