‘Everton is een prima club voor Donny van de Beek’

Donny van de Beek komt nog steeds weinig aan spelen toe bij Manchester United dus een wintertransfer lonkt voor de middenvelder. En volgens journalist Mike Verweij zou Everton een prima stap voor hem zijn.

In gesprek met Manchester Evening News laat De Telegraaf-journalist optekenen: “Ik hoorde dat de coach aangaf dat hij niet naar Everton mocht omdat hij goed trainde en dicht tegen het basisteam zat. Dat zien we echter niet terug en dat is raar, omdat er een verschil zit tussen starten en minuten krijgen. Het is vreemd dat hij zelfs geen minuten maakt.”

Verweij voorziet dan ook een transfer voor de oud-Ajacied. “Als hij naar Everton gaat, met het vertrouwen van de coach en de Nederlandse technisch directeur Marcel Brands, die weet wat Donny kan, dan is dat volgens mij een goede stap. Hij moet veel spelen. Hopelijk kan hij dan alsnog slagen bij Manchester United.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.