‘Ajax heeft geweldige slag geslagen met Mohamed Daramy’

Ajax heeft een goede slag geslagen met het aantrekken van Mohamed Daramy. Deze conclusie trekt het Algemeen Dagblad.

De bovengenoemde krant schrijft naar aanleiding van de eerste goal van de aanvaller tegen SC Cambuur (9-0): “Dat Daramy Ajax van extra munitie voorziet, zat niet alleen in zijn acties en versnellingen, maar vooral in zijn natuur om zijn machtige acceleratie ook achter de defensie van de opponent te benutten. Die kwam meteen van pas in de drukte tegen een ‘kleine’ club en kan ook een extra wapen blijken als Ajax in de koningsklasse meer ruimte in de diepte krijgt, vanaf de linkerflank of zelfs als spits.”

Coach Erik ten Hag zei eerder al over Daramy: “Op de training zag ik al dat dit een jongen is die we nodig hebben. Snelheid, een rechtsbenige aanvaller op links die een overtal kan creëren, die er ogenschijnlijk heel makkelijk langsloopt, maar die bovenal de juiste keuzes maakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.