Davy Klaassen mist CL-treffen met Sporting Portugal

Ajax moet het morgen in de Champions League tegen Sporting Portugal doen zonder Davy Klaassen. De middenvelder is namelijk nog te geblesseerd.

De Telegraaf schrijft: “Het is een fikse streep door de rekening van Erik ten Hag: Davy Klaassen reist dinsdag niet met Ajax mee naar Lissabon. De middenvelder heeft nog te veel last van de (lichte) liesklachten die hij bij het Nederlands elftal opliep en mist het Champions League-duel van woensdagavond met Sporting Portugal.”

“Zaterdagavond na het duel bij PEC Zwolle (0-2) kondigde Ten Hag al aan dat voor Klaassen een race tegen de klok zou worden”, vervolgt de krant. “Maandagmiddag bleek hij die te hebben verloren. Tijdens de test op De Toekomst bleek de international nog niet pijnvrij en dus werd de logische beslissing (thuisblijven) genomen, omdat het seizoen nog lang is.”

Op de nummertienpositie wordt Klaassen hoogstwaarschijnlijk vervangen door Steven Berghuis. Dat was tegen PEC al het geval, toen de voormalige Feyenoord-sterspeler goed was voor twee assists op S├ębastien Haller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.