Kenneth Perez maakt ‘schofterige Andre Onana’ met de grond gelijk

Andre Onana dreigt aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uit te lopen bij Ajax. En dit na alles wat hij zijn werkgever Ajax heeft aangedaan met zijn dopingschorsing. Kenneth Perez vindt het dan ook onbegrijpelijk dat trainer Erik ten Hag de deur voor speelminuten nog altijd niet helemaal heeft dichtgegooid betreft Onana.

“Als een speler zich zo schoftelijk gedraagt richting de club, dan vind ik het een zwaktebod dat Ajax hem alsnog inschrijft voor de Champions League.. En misschien – als ik Ten Hag hoor – gaat hij ook nog keepen. Dan heeft de speler per definitie de macht.”

“Hij is ontzettend geholpen door Ajax, ondanks dat hij degene is die ervoor heeft gezorgd dat hij geschorst werd”, vervolgt Perez, oud-speler van de club. “Ajax heeft zijn salaris uitbetaald, geholpen met de rechtszaak, alles. Zijn antwoord is: ik ga niet verlengen, ik ga transfervrij weg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.