Erik ten Hag klapt voor Sebastien Haller

Woensdag speelt Ajax in de Champions League tegen Sporting Portugal en de kans is dan groot dat Sebastien Haller in de punt van de aanval zal staan. Erik ten Hag, trainer van de Amsterdammers, is vol lof.

Haller gidste Ajax zaterdagavond met twee goals naar een 0-2 zege bij PEC Zwolle. Daarmee lijkt de 27-jarige spits zich verzekerd te hebben van een basisplaats in Lissabon. “Of ik tegen Sporting met hem start, ga ik nu nog niet vertellen, maar laat ik het zo zeggen: ik heb ontzettend veel vertrouwen in Haller”, wordt Ten Hag geciteerd door De Telegraaf.

“Elke wedstrijd is hij een optie. En je ziet in mijn opstellingen dat hij vrijwel alles speelt, waarna hij het bijna altijd waar maakt”, vervolgt de Ajax-trainer. “Onomstreden is een groot woord, maar sinds S├ębastien in januari is binnengekomen, scoort hij aan de lopende band. Hij heeft geweldige statistieken qua goals en assists.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.