‘Bayern Munchen lonkt voor Donny van de Beek’

Bayern Munchen zou willen uitpakken met de komst van Donny van de Beek. Met dit nieuws pakt het medium Fichajes uit. Van de Beek is begonnen aan zijn tweede seizoen bij United, maar zat de eerste twee competitieduels op de bank.

Ondanks positieve woorden van manager Ole Gunnar Solskjaer lijkt het ongenoegen toe te nemen bij de Oranje-international. Deze week werd hij nog buiten de definitieve selectie van het Nederlands elftal gelaten.

Het Spaanse medium stelt dat Bayern-coach Julian Nagelsmann de middenvelder naar München wil halen. De oefenmeester zou al langer fan zijn van Van de Beek. Hij zou van mening zijn dat de oud-Ajacied perfect in de Duitse Bundesliga past met zijn manier van spelen.

Er ligt nog geen officieel bod vanuit München. Uiterlijk dinsdagavond moet Bayern het eens worden met United om Van de Beek in te kunnen lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.