‘Viktor Fischer tekent contract bij Royal Antwerp’

Voormalig Ajax-speler is hard op weg naar Royal Antwerp. Hij zal overkomen van FC Kopenhagen. Dat meldt men bij Het Nieuwsblad. De Deense linksbuiten speelde de laatste jaren voor FC Kopenhagen, maar staat op het punt om richting Antwerp te verhuizen.

Fischer werd ook al gespot op de luchthaven van Zaventem en zal binnenkort zijn medische keuring afleggen. Als hij daarvoor slaagt, lijkt hij binnenkort voorgesteld te gaan worden als nieuwe speler van Antwerp.

In Amsterdam was de vleugelaanvaller vooral tijdens zijn eerste seizoen succesvol. In de voetbaljaargang 2012/2013 maakte de toen nog jonge Deen 10 competitietreffers in 23 duels voor Ajax. De drie daaropvolgende seizoenen waren minder succesvol voor Fischer, die de voorbije seizoenen actief was bij FC Kopenhagen. Daar was hij één van de bepalende spelers.

Naast Ajax speelde Fischer ook voor FC Middlesbrough en 1. FSV Mainz 05. Bij Antwerp moet hij voor de nodige versterking zorgen op de flanken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.