‘Christian Eriken nog zeker zes maanden afwezig’

Een comeback van Christian Eriksen is voorlopig nog ver weg. Volgens Sky Sports zal Inter onderzoeken of Eriksen in staat is om te voetballen zonder defibrillator.

Dit kastje is aangebracht na zijn hartstilstand gedurende het EK, maar Inter hoopt dat zijn hart goed genoeg is om hier zonder te kunnen. In dat geval is het mogelijk dat hij tóch speelgerechtigd is voor de Italiaanse Serie A.

Naar verluidt is Eriksen nog minimaal zes maanden uit de roulatie. De 29-jarige oud-Ajacied mag sowieso niet in de Serie A spelen indien het ICD-kastje moet blijven zitten, waar dat in Nederland wel is toegestaan. Daley Blind (Ajax) mag daar namelijk gewoon mee spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.