Steven Berghuis over Ajax: “Ik heb niet getwijfeld”

Steven Berghuis mag zich definitief een Ajacied noemen. Hij maakte de pikante transfer van Feyenoord en tekent in Amsterdam een contract voor vier seizoenen. Hij heeft naar eigen zeggen niet getwijfeld over zijn keuze.

“Het voelt goed om hier te zijn. Het moet wel allemaal nog even landen, maar dat is normaal denk ik”, vertelt Berghuis aan Ajax TV. “Ik kijk er echt enorm naar uit. Ik was er voor mezelf wel uit dat ik graag een nieuwe uitdaging wil aangaan om mij te blijven ontwikkelen als voetballer. Toen Ajax concreet werd, ging ik er over nadenken en kwam ik wel tot de conclusie dat dit voor mij een goede stap zou zijn om een betere speler te worden.”

De vleugelaanvaller speelde vijf jaar voor Feyenoord en is daardoor bekend geraakt met de enorme rivaliteit. Toch besloot Berghuis deze kans met beide handen te grijpen. “Ik heb niet getwijfeld. Ik heb een weloverwogen keuze gemaakt en er goed over nagedacht. Ik heb er ook goed over gesproken met de mensen die mij al van jongs af aan kennen.”

“Het is natuurlijk niet zomaar een stap, maar ik sta er achter en het is een mooie uitdaging. Het is een heel mooi iets, zo wil ik er wel naar blijven kijken. Ik wil succes behalen met deze club”, zo besluit Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.