‘Ajax keurt en presenteert aanwinst Steven Berghuis maandag’

Steven Berghuis zal vandaag officieel worden gepresenteerd bij Ajax. De transfer van de aanvaller werd vrijdagmiddag al bekend, maar was nog onder voorbehoud van de laatste formaliteiten. Die worden volgens De Telegraaf maandag afgerond door de Amsterdammers.

Berghuis wordt maandag eerst medisch gekeurd en zet vervolgens zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen. Ajax legt zoals bekend ruim vier miljoen euro neer voor de aanvoerder van Feyenoord. Dat bedrag kan door eventuele bonussen nog oplopen. Berghuis speelde vijf seizoenen in het shirt van de Rotterdammers.
Advertentie

Als de laatste zaken afgehandeld zijn, is Berghuis er op tijd bij om met Ajax op trainingskamp te gaan. Erik ten Hag reist komende vrijdag met zijn manschappen af naar het Oostenrijkse Bramberg. Daar kan Berghuis meteen aan de bak met zijn nieuwe ploeggenoten. Er staan namelijk oefenwedstrijden tegen Bayern München en RB Leipzig op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.