‘Frenkie de Jong heeft dezelfde versnelling als Johan Cruijff’

Ernie Brandts voormalig speler van Oranje is onder de indruk van Frenkie de Jong. Hij zegt namelijk tegen De Telegraaf over de middenvelder:

“Johan Cruijff was natuurlijk nog een stuk beter dan Frenkie, maar wat ik wel mooi vind aan Frenkie is dat hij zo’n zelfde versnelling heeft als Johan had. Die kon vroeger een beetje half wandelend met de bal wijzen wat er moest gebeuren en dan zette hij opeens aan. Dan was hij weg.”

Brandts vervolgt zijn verhaal: “Frenkie draait ook zo mooi van zijn tegenstanders weg en versnelt. Het is alleen jammer dat hij wat minder scoort. Maar verder heeft hij alle ingrediënten voor een topspeler en weet iedereen in Oranje dat ze hem altijd kunnen aanspelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.