‘FC Barcelona doet miljoenenbod op Lisandro Martinez’

FC Barcelona hoopt zich deze zomer te gaan versterken met Ajax-speler Lisandro Martinez. De Catalanen vinden Martínez een interessante speler omdat hij zo veelzijdig is: hij kan uit de voeten als centrumverdediger, maar ook als linksback en zelfs op het middenveld.

Het is wél de vraag of Barcelona de Ajacied wel kan betalen, want zijn marktwaarde wordt geschat op 23 miljoen euro. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zal vermoedelijk hoog in de boom gaan zitten.

Na afloop van La Liga trok oefenmeester Ronald Koeman aan de bel bij zijn werkgever: “Ik vind dat dit team niet het niveau heeft dat je verwacht van een elftal bij Barcelona. Dat is wel duidelijk en veel mensen binnen de club weten het. We moeten ons op ontzettend veel plekken versterken…” Sindsdien is Barcelona behoorlijk actief op de transfermarkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.